1e clubwedstrijd Old Grand

 

 

Op maandag 8 april jl. vond de 1e clubwedstrijd van de Old Grand – Dad plaats i.s.w. met de Herendagcommissie.

Deze wedstrijd was de eerste in een serie van 3( zie hierna) waarvan de 2 beste scores tellen voor de kwalificatie voor de Regiowedstrijd  Old Grand- Dad welke  op 3 juli a.s. plaatsvindt op  Burggolf te Zoetermeer.

Aan deze wedstrijd deden maar liefst 32 Grootvaders/Donateurs mee . De uitslag van deze wedstrijd  treft u in de bijlage aan.

Nog geen donateur ?

Bent u grootvader- of  a.s. grootvader ?

Dan is dit artikel voor u bedoeld . Binnen Golfend Nederland bestaat er de “Old Grand Dad”club (OGD) . Deze club verleent landelijk financiële  steun aan instellingen en verenigingen die kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking  in de gelegenheid stellen meer aan sport,spel en beweging te doen. In 2018 werd op basis van bovengenoemd criteria een bedrag van ca € 143.000,– gedoneerd aan 45 verenigingen.

Hoe komt deze club aan zijn financiële middelen  ?  De “Old Grand Dad”club heeft momenteel ca. 6000 leden. De minimum contributie bedraagt  € 20,00 per jaar.

Dus , nog geen donateur, wel grootvader of a.s. grootvader  en wilt u ook een gooi doen naar de titel “Beste Grootvader van Nederland “?

Meldt u dan als donateur aan voor de 2e kwalificatiewedstrijd – 6 mei a.s. –  met een email aan  de clubconsul Leo Vermeer ( zie voor gegevens onderaan) met de inhoud : “Ik meld mij hierbij aan als donateur”. En het wordt geregeld !!

Bent u helaas niet in de gelegenheid om te spelen  maar onderschrijft u wel de doelstelling van de Stichting ?    Ook dan is uw aanmelding natuurlijk van harte welkom !!

Leo Vermeer

Clubconsul Old Grand – Dad Gc DeHoogeRotterdamsche

Tel: 010-4742975/06-45947480

Email: leovermeer@hotmail.com