Handicart wedstrijd 14 april 2018

De handicart wedstrijd is een Greensome Stableford met koppels. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per persoon en komt geheel ten goede van de “Stichting Handicart”.

Deze Stichting zorgt er voor dat circa 20.000 minder valide spelers toch hun rondje kunnen golfen dankzij de inzet van de Handicarts.

In totaal zijn er 720 Handicarts op 118 golfclubs geplaatst door de Stichting Handicart en op 56 golfclubs zijn deze met afspraken aanwezig.

Dankzij de steunt van 28.000 donateurs is het nog mogelijk, voor de minder valide spelers, om tegen een zeer laag tarief te kunnen blijven golfen.

De steun van de “Donateurs” is dan ook zeer hard nodig. Indien u nog geen donateur bent staan er bij de infobalie inschrijfformulieren om Donateur te worden.

De prijzen voor deze wedstrijd worden door sponsoren beschikbaar gesteld, zodat het volledige inschrijfgeld naar de “Stichting Handicart” gaat.

De winnaars plaatsen zich voor de regio finale welke op een nog nader te bepalen datum en golfclub zullen plaats vinden.

De nummers 1 t/m 6 van de regio finale plaatsen zich voor de landelijke finale.

Wil je eventueel later profiteren dan kun/moet je nu al doneren ofwel doneer nu voor later.

Martin Reuver

Clubconsul “De Hooge Rotterdamsche”.