Herendag Open 2019

Het Herendag Open zit er weer op. Maandag 8 juli was, wat het weer betreft, een bewolkte dag met af en toe een zonnetje en temperaturen die de 17 graden niet te boven kwamen. Desalniettemin omstandigheden goed genoeg om een rondje te golfen op onze golfbaan, De Hooge Rotterdamsche, middels een shotgun met 108 heren komende van 8 golfclubs uit het Samenwerkingsverband Golfclubs West Nederland.

De shotgun startte om 12.30 uur, de wedstrijdvorm was Four Ball Better Ball met een dubbele start op 9 holes. Dus ruimte genoeg om een soepel verloop door de baan te garanderen. Daarnaast leverde het voor-caddyen op hole 1, 10, 15 en 16 een positieve bijdrage aan de doorstroming in de baan. Vanaf ca. 17.15 uur kwamen de eerste flights van de baan en kon worden bepaald welk team de teamprijs had gewonnen en welke club de Wisseltrofee.

De teamprijs werd gewonnen door Jan Vreeburg en Wim Beijn van De Hooge Rotterdamsche.
De Wisseltrofee is gegaan naar Golfclub Zeegersloot uit Alphen aan den Rijn.

Deze 5e Herendag Open verliep vlekkeloos, in een zeer ontspannen sfeer, afgesloten met een goed verzorgde en gevarieerde BBQ. Dank aan Anique en Jeroen voor de ondersteuning vanuit het secretariaat en aan het team van Sander, zowel keuken als bediening hebben een zeer gewaardeerde bijdrage geleverd aan het slagen van deze dag.

Bijgaande link naar een fotoserie, gemaakt door Sjaak van der Linden, geeft een impressie van deze 1e lustrumdag.

https://www.dropbox.com/sh/v5a7dv3itmciiwh/AADB5I7iag-Nahpl-kYweWBHa?dl=0

De Herendagcommissie