Inschrijving GolfDrieDaagse geopend

Het jaarlijks terugkerende driedaags golfevenement in augustus staat dit jaar in het teken van Hole 19. Het evenement vindt dit jaar plaats van vrijdag 11 tot en met zondag 13 augustus. U kunt zich inschrijven om één, twee of drie dagen deel te nemen. De inschrijving is reeds geopend en verloopt via de online wedstrijdkalender. Aanmelden is mogelijk tot en met 5 augustus.

De wedstrijden starten dagelijks om 11.00 uur via shotgun. Iedere dag bieden we u een ander programma.

Vrijdag 11 augustus:  “ Borreltijd “. Dit is de ‘Members Guestday’. U kunt een gast uitnodigen om samen met hem/haar een ronde te lopen in een flight van vier personen. U speelt met uw gast in één team. De speelvorm is Texas Scramble met volledige handicapverrekening (maximaal 36). Inschrijfgeld: € 70 per koppel (lid + gast). (Bedrag is inclusief greenfee gast, koffie/thee met wat lekkers bij ontvangst, 2 lunchpakketten, drankje met borrelhap, maaltijd.)

Zaterdag 12 augustus: “ Happy Hour ”.  De zeskamp wordt in teamverband gespeeld. Er is gelegenheid zelf uw team van zes personen samen te stellen. Bij individuele inschrijving zorgt de commissie voor de flightindeling. Inschrijfgeld: € 23,50 per persoon. (Bedrag is inclusief koffie/thee met wat lekkers bij ontvangst, drankje met borrelhap, maaltijd.)

Zondag 13 augustus: “ Borrelhap ”. Op deze dag wordt er gespeeld in flights van vier personen. Het gaat dan om de individuele stableford prestatie, maar het teamresultaat telt. U kunt  ook een qualifying kaart spelen. Inschrijfgeld: € 15,00 per persoon. (Bedrag is inclusief koffie/thee met wat lekkers bij ontvangst, eenvoudige maaltijd.)

Via deze nieuwsbrief zullen wij u op de hoogte houden over de gezellige, sportieve en leuke GolfDrieDaagse. Heeft u een vraag, mail met golf3daagse@gmail.com of bel met Bas Zwijnenburg: 06 54 63  2919.

Logo_G3D_Hole-19-Sm