Nog niet ingeschreven voor de GolfDriedaagse 2018? Doe het voor 3 augustus!

De Golf3daagse commissie is al druk met de voorbereidingen en hopen uiteraard dat u één, twee of drie dagen mee op Golfsafari gaat! U kunt zich voor het weekend van 10, 11 en 12 augustus inschrijven via de online wedstrijdkalender. Aanmelden kan tot 3 augustus.

Wel al aangemeld, maar nog niet betaald. We hopen dat u het inschrijfgeld uiterlijk 1 augustus overmaakt op bankrekeningnummer: NL 37 RABO 0160970210 ten name van Golfclub de Hooge Rotterdamsche, onder vermelding van G3D, de dagen waarvoor u zich inschrijft en namen van deelnemers.

Hierbij nog even een korte toelichting op de speeldagen en de kosten. De wedstrijden starten dagelijks om 11.00 uur via shotgun. Iedere dag bieden we u een ander programma.

Vrijdag 10 augustus:  ‘Big Five’. Dit is de ‘Members Guestday’. U kunt een gast uitnodigen om samen met hem/haar een ronde te lopen in een flight van vier personen. U speelt samen met uw gast in één team. De speelvorm is Texas Scramble met volledige handicapverrekening (maximaal 36). Inschrijfgeld: € 70 per koppel (lid + gast). (Bedrag is inclusief greenfee gast, koffie/thee met wat lekkers bij ontvangst, 2 lunchpakketten, drankje met borrelhap, avondmaaltijd.)

Zaterdag 11 augustus: ‘Wildrit’.  De zeskamp wordt in teamverband gespeeld. Er is gelegenheid zelf uw team van zes personen samen te stellen. Bij individuele inschrijving zorgt de commissie voor de flightindeling. Inschrijfgeld: € 23,50 per persoon. (Bedrag is inclusief koffie/thee met wat lekkers bij ontvangst, drankje met borrelhap, avondmaaltijd.)

Zondag 12 augustus: ‘Safaritrek’. Op deze dag wordt er gespeeld in flights van vier personen. Het gaat dan om de individuele stableford prestatie, maar het teamresultaat telt. U kunt zo desgewenst ook een qualifying kaart spelen. Inschrijfgeld: € 15,00 per persoon. (Bedrag is inclusief koffie/thee met wat lekkers bij ontvangst, eenvoudige avondmaaltijd.)

Wij zien uw inschrijving graag tegemoet.

Heeft u een vraag, mail met golf3daagse@gmail.com of bel met Nicolette Zwijnenburg: 06 515 66 272 of Bas Zwijnenburg: 06 54 63  2919.