Seniorendag kerstdiner

Het traditionele seniorendag-kerstdiner werd dit jaar op donderdag 13 december 2018 gehouden. Vierendertig dames en heren seniorendag-golfers namen hieraan deel. Na een 9-holes wedstrijd werd er snel omgekleed voor de door de commissie aangeboden borrel, waar tevens de winnaars van de dag werden geprezen.

Tijdens de borrel werden we aangenaam verrast door de komst van de kerstman die, met een met cadeautjes gevulde golftrolley, luid bellend binnenviel. De kerstman presenteerde een quiz met vragen over het golfspel en over internationale golfgebeurtenissen. Steeds kreeg de eerst reagerende quizdeelnemer met het goede antwoord een cadeautje. Één enthousiaste winnaar mocht zelfs, zoals u op de foto kunt zien, ook even assistent-kerstman zijn.

Na de quiz, aan het eind van de borrel, werden de winnaars van de, in het afgelopen jaar over zes wedstrijden gespeelde, ladder- en superbal competities van hun welverdiende prijzen voorzien. Tot genoegen van de seniorencommissie was er dit jaar geen sprake van een “herenhegemonie” maar waren er ook dames bij de beste drie van beide competities. Vervolgens werd er een smakelijk 3-gangen diner met koffie toe geserveerd. Aan het eind van het diner liet de kok zich nog even zien. Hij was ingenomen met het waarderend geluid op zijn vraag of alles naar wens was, ook de bediening kreeg terecht een pluim.

Tevreden gingen we, na een zeer geslaagde avond en lang natafelen, naar huis.

De Seniorendagcommissie

Kerst-senioren