Winterseizoen Herendag

Het zomerseizoen is afgesloten met een afwisselende slotdag zowel qua activiteiten als qua weersomstandigheden en we staan weer gereed om het winterseizoen af te trappen (te slaan is wat golfen betreft een betere term maar dat staat toch wat vreemd).

In de winterperiode staan er geen qualifying wedstrijden op het programma, wij noemen het FUN wedstrijden. We stellen een programma samen waarin verschillende spelvormen voor afwisseling zorgen met maandelijks, vanaf november tot en met maart, een vast onderdeel in de vorm van een Eclectic Individueel Stableford-wedstrijd. De winnaar(s) van dit onderdeel wordt/worden in maart 2019 na de laatste wedstrijd bekend gemaakt.

Ook komt er variatie in van welke teebox gaat worden gespeeld. Pleitbezorger David Young heeft ons enige weken geleden, op “Blue Monday”, uitvoerig het nut van het spelen van de blauwe teebox voorgespiegeld, dus daar kunnen we niet omheen.

Daarnaast is het Winterseizoen een mooie gelegenheid om aan je techniek te werken of om clubs te proberen die je in de zomerperiode misschien iets minder snel uit je golftas haalt.

We zijn natuurlijk afhankelijk van het weer en kunnen ook te maken krijgen met wintergreens.

Halverwege het Winterseizoen, op maandag 17 december, vindt vanaf 16.00 uur de traditionele Herendag Kerstviering plaats waarmee het jaar 2018 wordt afgesloten. Voor de liefhebbers is er daaraan voorafgaand de mogelijkheid om een 9 holes wedstrijd te spelen. Tijdens het Kerstdiner zal nog een aantal prijzen worden uitgereikt over het afgelopen jaar 2018.

Wij hopen u ook in de winter wederom te mogen begroeten.

De Herendagcommissie