Matchplay voorronde heren gestart

Ook dit jaar zal de kwalificatie voor het finaleweekend van de Clubkampioenschappen Matchplay Heren plaatsvinden door middel van twee voorrondes. Zowel deze voorrondes als de rondes in het finaleweekend worden zonder handicapverrekening en van de backtees gespeeld.

Er waren dit jaar 44 inschrijvingen en daarmee worden er 2 voorrondes gehouden met bye’s voor de eerste 20 spelers.

De matches van de voorrondes moeten gespeeld worden in de volgende periodes:

Voorronde 1 Heren: 1 juni 2018 – 15 juli 2019.

Voorronde 2 Heren: 16 juli 2018 – 30 augustus 2019.

Per voorronde is dus een periode van 6 weken beschikbaar.

De twee spelers van een match regelen onderling wanneer hun partij gespeeld wordt en boeken daarvoor zelf een starttijd. De uitslag van een match dient aan de wedstrijdleiding te worden doorgegeven door de winnaar van de match.

Indien de twee spelers van een match geen overeenstemming kunnen bereiken over de speeldatum, dienen zij beiden uiterlijk 2 weken voor het einde van de voorronde contact op te nemen met de wedstrijdleiding. De wedstrijdleiding onderneemt eventueel nog een bemiddelingspoging, doch is hiertoe niet verplicht. Het is en blijft de verantwoording van beide spelers om er gezamenlijk uit te komen.

De uitslag graag zo spoedig mogelijk doorgeven aan Reinier Kok via mail@reinierkok.nl of via 06-46116012. Schema met uitslagen zal regelmatig up-to-date worden geplaatst bij de downloads van de wedstrijdcommissie: https://www.gcdehoogerotterdamsche.nl/de-club/commissies/wedstrijdcommissie/.

Indien een match niet gespeeld is of de uitslag van een partij is niet bekend gemaakt aan de wedstrijdleiding, zal de wedstrijdleiding beslissen wie door mag naar de volgende ronde. Beroep tegen deze beslissing is niet mogelijk.

Deze manier van kwalificeren voor het finaleweekend van de Clubkampioenschappen Matchplay kan alleen soepel verlopen als alle deelnemers hun beste beentje voor zetten. We vragen dan ook eenieder om zo veel mogelijk flexibel te zijn bij het maken van een afspraak voor een match opdat alle matches gespeeld kunnen worden.

De wedstrijdcommissie.