Volwaardig lidmaatschap

Als volwaardig lid van De Hooge Rotterdamsche geniet u van o.a. onbeperkt speelrecht, deelname aan clubactiviteiten en handicapregistratie. Tevens kunt u zeer voordelig spelen op een aantal banen in de regio waarmee De Hooge Rotterdamsche een samenwerkingsverband heeft.

Jeugdlidmaatschap (t/m 21 jaar)

Lid worden op de baan waar Joost Luiten ook jeugdcompetitie speelde? Voor jeugdspelers kent heeft De Hooge Rotterdamsche speciale lidmaatschappen mét of zonder les. Lessen zijn op op woensdag en donderdag.

Jong volwassenen lidmaatschap(22 jaar t/m 29 jaar)

Ben je tussen de 22 en 29 jaar dan kan je 7 dagen per week onbeperkt spelen op onze golfbaan! Natuurlijk recreatief, maar je kunt ook deelnemen aan clubwedstrijden en -activiteiten, inclusief de landelijke NGF-competitie.

SuperGolf

Onbeperkt spelen op vijf top golfbanen in omgeving? Bij De Hooge Rotterdamsche kunt u uw lidmaatschap opwaarderen met het unieke SuperGolf supplement. De kosten bovenop uw lidmaatschap zijn € 155,-

Naast De Hooge Rotterdamsche kunt u dan onbeperkt spelen op:

Businessclub lidmaatschap

De Hooge Rotterdamsche heeft een actieve Business Club die tal van (golf)evenementen organiseert. Omdat business-leden weten dat golf en zaken doen onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.
Want op onze golfbaan en in de brasserie leert u uw (toekomstige) zakenpartners goed kennen. Daarnaast zijn wij omringd door duizenden bedrijven, zodat u waarschijnlijk uw investering snel terug verdient! De verschillende Business Club pakketten vindt u hier.

Handicapregistratielidmaatschap

Als u (nog) geen lid bent van een bij de NGF aangesloten vereniging (geassocieerde clubs uitgezonderd) en uw handicap wilt registreren of een EGA handicap wilt halen (<36), dan biedt Golf Club De Hooge Rotterdamsche u de mogelijkheid deze handicap jaarlijks bij ons te laten registreren en bij te houden voor een bedrag van € 99,- per jaar.

Meer informatie over lidmaatschappen