Vanaf wanneer kan ik een starttijd boeken?
Telefonisch: 7 dagen van te voren via 010 – 522 00 52.
Online: 8 dagen van te voren vanaf 19:30 via E-golf4U.
Kan ik gasten introduceren op De Hooge Rotterdamsche?
Voordelig kennismaken met Golfbaan De Hooge Rotterdamsche? Onze Golfclub biedt haar leden de mogelijkheid om gasten te introduceren tegen een gereduceerd tarief.
Voor het introduceren van gasten gelden de volgende voorwaarden:

  • Iemand die geen lid is van De Hooge Rotterdamsche mag maximaal vier keer, tegen het introductietarief, worden geïntroduceerd. Na vier keer spelen gelden de reguliere greenfeetarieven.
  • Leden mogen maximaal twee gasten per ronde introduceren tegen het introductietarief.
  • Het introducerende lid moet op de gereserveerde starttijd met de introducés meespelen.
  • Geïntroduceerde spelers dienen een geldige NGF kaart te kunnen tonen.
  • Het reserveren van starttijden kan 8 dagen van te voren online (vanaf 19:30) en 7 dagen van te voren telefonisch via 010 – 522 00 52.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?
Stuur uw opzegging per mail naar secretariaat@dehoogerotterdamsche.nl en vermeld duidelijk uw naam, adresgegevens en indien van toepassing uw lidcode. Of u kunt uw opzeggingsbrief per reguliere post sturen naar:

De Hooge Rotterdamsche
t.a.v. Secretariaat
Rottebandreef 40
2661 JK Bergschenhoek

Het lidmaatschappen loopt per kalenderjaar en dientvoor 1 december van het lidmaatschapsjaar schriftelijk te worden opgezegd.

Met welke golfbanen werkt De Hooge Rotterdamsche samen?
De besturen van een aantal golfclubs in de Randstad hebben in het kader van het initiatief “Samenwerkende Golfclubs West Nederland” afspraken gemaakt over het spelen door leden van deze verenigingen op elkaars banen tegen een gereduceerd tarief, dit binnen de bestaande bezoekers-, greenfeeregelingen en op vertoon van een geldig NGF-pasje. Doel hiervan is de clubleden een voordeel te bieden voor een ronde golf in de regio.

Een overzicht van deze clubs vindt u hier.