NGF Familietoernooi – 20 mei

Schrijf je in met een familielid (wel of geen lid van de golfclub), speel als koppel en steun het Jeugd Sport Fonds!

Op 20 mei wordt voor de eerste keer het NGF familietoernooi op De Hooge Rotterdamsche gespeeld. U dient per tweetal (familieleden) in te schrijven. Tenminste één van deze spelers moet lid zijn van De Hooge Rotterdamsche. Onder familie wordt verstaan uw partner, kinderen, (groot)ouders, broers, zussen, neven, nichten, ooms en tantes etc.. Er wordt voor familie die geen lid is geen greenfee gerekend. De wedstrijdvorm is Greensome Stableford. Het inschrijfgeld bedraagt € 25,- per koppel, waarvan € 20,- ten goede komt aan het goede doel (Jeugdsportfonds).

Het beste bruto én het beste netto koppel wordt vervolgens uitgenodigd voor de landelijke finale op zondag 7 oktober op De Nunspeetse.
U kunt zich vanaf 29 april inschrijven via OGS.

Spelvorm
De spelvorm voor de voorronden op de golfclubs is Greensome Stableford (18-holes). Beide spelers slaan op elke hole af en bepalen vervolgens met welke bal zij de hole uitspelen. De speler wiens bal niet is gekozen, slaat de tweede slag en vervolgens slaan de spelers om beurten.

Speelt u liever 9-holes? Uiteraard is dit mogelijk. Graag dit wel doorgeven bij de inschrijving. U speelt dan mee buiten mededinging.

Handicapverrekening
Er wordt als koppel gespeeld met handicapverrekening, zie hier de betreffende regels.

FamiliegolfToernooi_logo_2017_03