Nieuws wedstrijdcommissie

Zondag 23 augustus – Beat Corona Cup

U kunt nog tot 14 augustus inschrijven voor deze qualifying stableford wedstrijd, die openstaat voor alle niveau’s. De indeling wordt op handicapcategorie gemaakt. De prijsuitreiking zal op gepaste afstand plaatsvinden. Bij deelname wordt u verzocht het inschrijfgeld van €3,- uiterlijk een week van te voren over te maken op rekeningnummer NL30RABO0327731184 o.v.v. Beat Corona Cup.

5 en 6 september – clubkampioenschap Matchplay

In het weekend van 5 en 6 september wordt gestreden om de clubkampioenschappen Matchplay. Bij de dames zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus hiermee een oproep aan de vrouwen in de club zich alsnog in te schrijven! Er wordt gespeeld volgens een laddersysteem over 18 holes vanaf de blauwe tees. Bij winst op zaterdagochtend, speelt u in de middag nog een ronde. Als u dan weer wint, plaatst u zich voor de kwartfinale op zondagochtend. Op zondagmiddag wordt dan gespeeld om de 1e, 2e en 3e en 4e plaats.

Save the date! Zaterdag 12 september – 4 stokken-wedstrijd

Op 22 augustus opent de inschrijving voor de 4-stokkenwedstrijd. Bij deze non-qualifying wedstrijd mag u 3 clubs meenemen plus uw putter.