Reminder: Samen trainen

Deze winter start Golfclub De Hooge Rotterdamsche met groepstrainingen. Daarbij komen alle onderdelen van het golfspel aan bod. Het doel van deze trainingen is in groepsverband uw spelniveau te verbeteren en het spelplezier te verhogen. Onder groepstraining verstaan wij samen een bepaald onderdeel van het spel oefenen maar zoals het woord al aangeeft is dit geen les. Daarnaast is dit een goede gelegenheid om in een ontspannen sfeer andere leden te leren kennen.

Voor wie
De training is bedoeld voor alle volledige- of twilightleden van De Hooge Rotterdamsche. Jong en oud, lage en hoge handicap, werkenden en gepensioneerden, etc. U kunt individueel inschrijven of als groep middels het digitale inschrijfformulier. Er is indien gewenst een papieren inschrijfformulier bij de receptie beschikbaar. Na inschrijving ontvangt u via de mail begin november de indeling van de groepen en de tijden samen met een betalingslink.

Programma

  • Wat: 8 groepstrainingen
  • Groepsgrootte: maximaal 8 personen
  • Wanneer: start medio december t/m april 2020. 1 keer in 2019 en 7 keer in 2020.
  • Prijs: slechts € 69,- per persoon voor 8 trainingen.I.v.m. het 30-jarige jubileum van de Golfclub sponsort de Golfclub deze keer een deel van de kosten.

Let op: inschrijven kan t/m 28 oktober. U ontvangt na inschrijving in november de indeling van de groepen samen met een betaallink in uw mail.

INSCHRIJVEN