Verslag Old Grand Dad wedstrijd

Op maandag 4 juni jl. vond de jaarlijkse Old Grand Dad clubwedstrijd plaats in combinatie met de herendagwedstrijd van die datum. Maar liefst 30 grootvaders/opa’s (van de 50 deelnemers) gaven acte de presence en streden om de overwinning.

Onder uitstekende weersomstandigheden werd er – ondanks de nog wat zanderige baan- toch redelijk gescoord.
Voordat de prijzen van de reguliere herendag werden uitgereikt vond de prijsuitreiking van de Old Grand Dad clubwedstrijd plaats. De eerste vijf deelnemers komen in aanmerking voor deelname aan de regiowedstrijd op 12 juli a.s. op Golfbaan Zeegersloot. Vanuit deze regiowedstrijd gaan de eerste zeven deelnemers door naar de landelijke finale op Golfbaan Anderstein in Maarsbergen op 6 augustus a.s.

De uitslag was als volgt:

  1. Martien Waaijenborg / 34 stablefordpunten.
  2. Jan Derwort / 32 stablefordpunten
  3. Karel Bomers / 32 stablefordpunten
  4. Leo Vermeer / 31 stablefordpunten
  5. Ab v.d. Knaap /31 stablefordpunten.

De winnaar mocht uit handen van de wedstrijdleiding allereerst de wisseltrofee in ontvangst nemen, alsmede eenzelfde exemplaar voor zichzelf, vergezeld van een fles “Old Grand Dad” wijn.

Nog geen donateur van de stichting Old Grand Dad Club?
De stichting subsidieert diverse sportactiviteiten voor lichamelijk e/o geestelijk gehandicapte sporters waarmee jaarlijks zo’n ca. € 140.000, – is gemoeid.
Wilt u dit goede doel steunen? De minimale bijdrage bedraagt € 20,00 per jaar. U kunt uw gegevens mailen naar de clubconsul Leo Vermeer:
E-mail: leovermeer@hotmail.com.
Ons streven is om eind 2018 op 75 donateurs te staan! Mogen we op uw steun rekenen?

Privacybeleid Stichting Old Grand Dad
De Stichting Old Grand Dad heeft zijn privacybeleid per juni 2018 aangepast. Dit is te vinden via de link : https://www.oldgranddad.nl/organisatie/privacybeleid

Namens De Old Grand Dad Commissie.
Leo Vermeer

old-gd