Martin Reuver


Taken en verantwoordelijkheden:
Namens de ‘Stichting Handicart’ fungeert de handicartconsul als aanspreekpunt voor de leden van de vereniging. Hij voorziet leden die daartoe een medische verklaring kunnen tonen van een gebruikerspasje (tijdelijk of definitief). Met deze kaart kan vervolgens een handicart worden gereserveerd tegen gereduceerd tarief, om zo het spelen met een medische beperking toch mogelijk te maken.

Wanneer/op welke dagen organiseert de commissie activiteiten:
Eenmaal per jaar wordt de Handicartwedstrijd gespeeld. De datum wordt in overleg met de wedstrijdcommissie vastgesteld en wordt meestal eind juni gehouden. De leiding van deze wedstrijd is in handen van de wedstrijdcommissie. De winnaars van deze wedstrijd worden uitgenodigd deel te nemen aan de regiofinale. Daar is het mogelijk een plaats te veroveren in de landelijke finale. De Handicartconsul is gastheer en zorgt voor de prijzen.

Overige informatie:
Om het uitgeven van handicarts correct te laten verlopen, verstrekt de commissie ‘gebruikerslijsten’ aan de exploitatiemaatschappij ter controle bij reservering.

 

Nieuws

Handicartwedstrijd - maandag 22 april

Op maandag 22 april (2e Paasdag) spelen we de Handicartwedstrijd. Het inschrijfgeld van € 5,- p.p. bij deze teamwedstrijd komt […]

Lees meer

Handicart wedstrijd 14 april 2018

De handicart wedstrijd is een Greensome Stableford met koppels. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per persoon en komt geheel ten […]

Lees meer