Karel Bomers

Penningmeester

Leo Vermeer

Sjaak van der Linden

Wim Ruggenberg

Voorzitter

Martien Waaijenborg

Daan van den Ameele

Secretaris

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Organiseren van de wekelijkse herendag op maandag.
  • Organiseren van uitstapjes.

Wanneer/op welke dagen organiseert de commissie activiteiten:
De wekelijkse herendag wordt op maandag gespeeld, met uitzondering van officiële feestdagen. Voor deelname is inschrijving op de maandagochtend zelf vereist.
De wedstrijden vangen ’s zomers (vanaf 1 april) aan om 9 uur; ’s winters (vanaf 1 oktober) om 10 uur. De totale startperiode varieert van 2 uur in de winter tot 2 ½ uur in de zomer. De wedstrijd wordt gespeeld over 18 holes.
De inschrijving is geopend vanaf één uur voorafgaand aan de aanvangstijd van de wedstrijd en sluit in de zomer 30 minuten na de eerste afslagtijd en sluit in de winter bij de aanvang van de eerste afslagtijd.

Overige informatie:
De herendag is bedoeld voor alle heren die lid zijn van de vereniging. Er zijn geen handicap beperkingen. De maximum handicap waarvoor gespeeld wordt is in de meeste gevallen 45.0.

Kosten: € 2,- per keer.

Aan het begin van het seizoen wordt het jaarprogramma gepubliceerd. In de winterperiode wordt de wedstrijdvorm ad hoc vastgesteld, afhankelijk van weer- en baancondities.
Voor zover de spelvorm dat mogelijk maakt zijn alle wedstrijden qualifying. Na het einde van de wedstrijd vindt de prijsuitreiking plaats.

Als gevolg van de gewijzigde omstandigheden door het Covid-19 virus, zijn er aanpassingen doorgevoerd in de werkwijze van de Herendag. Zie hiervoor onder Nieuws.

CONTACT

Nieuws

Zomerseizoen Herendag in Corona-tijd

De Herendag gaat vanaf 29 juni 2020 in aangepaste vorm van start na ruim 3 maanden quarantaine. De agenda is […]

Lees meer

DOWNLOADS