Jan Willem Gast

Secretaris

Karel Bomers

Penningmeester

Leo Vermeer

Sjaak van der Linden

Wim Ruggenberg

Voorzitter

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Organiseren van de wekelijkse herendag op maandag.
  • Organiseren van uitstapjes.

Wanneer/op welke dagen organiseert de commissie activiteiten:
De wekelijkse herendag wordt op maandag gespeeld, met uitzondering van officiële feestdagen. Voor deelname is inschrijving op de maandagochtend zelf vereist.
De wedstrijden vangen ’s zomers (vanaf 1 april) aan om 9 uur; ’s winters (vanaf 1 oktober) om 10 uur. De totale startperiode varieert van 2 uur in de winter tot 2 ½ uur in de zomer. De wedstrijd wordt gespeeld over 18 holes.
De inschrijving is geopend vanaf één uur voorafgaand aan de aanvangstijd van de wedstrijd en sluit in de zomer 30 minuten na de eerste afslagtijd en sluit in de winter bij de aanvang van de eerste afslagtijd.

Overige informatie:
De herendag is bedoeld voor alle heren die lid zijn van de vereniging. Er zijn geen handicap beperkingen. De maximum handicap waarvoor gespeeld wordt is in de meeste gevallen 45.0.

Kosten: € 2,- per keer.

Aan het begin van het seizoen wordt het jaarprogramma gepubliceerd. In de winterperiode wordt de wedstrijdvorm ad hoc vastgesteld, afhankelijk van weer- en baancondities.
Voor zover de spelvorm dat mogelijk maakt zijn alle wedstrijden qualifying. Na het einde van de wedstrijd vindt de prijsuitreiking plaats.

 

CONTACT

Nieuws

Verslag & uitslagen Herendag Open 2018

Het Herendag Open zit er weer op. Maandag 9 juli was een warme, bewolkte, ietwat drukkende dag, maar prima om […]

Lees meer

Zomerseizoen herendag – deel 2

Halverwege het zomerseizoen van de Herendag staat maandag 9 juli de Herendag Open op het programma. 9 Clubs gaan er […]

Lees meer

Zomerseizoen Herendag

Het zomerseizoen staat weer voor de deur! De Herendag staat in de startblokken om dit zomerseizoen in te luiden met: […]

Lees meer

DOWNLOADS